Cambres frigorífiques

CAMBRES FRIGORÍFIQUES

Som una empresa especialitzada en la construcció de cambres frigorífiques per la industria agroalimentària. Els nostres 25 anys d'experiència ens fan ser una de les empreses referents dins del sector. 

 

Oferim solucions individuals als projectes de cada client segons les seves necessitats per la construcció de:

 

Cambres conservació

Ideals per mantenir els productes frescos retardant la fermentació i conservar les matèries primeres per tenir el producte llest per servir. 

Cambres congelació

Les cambres de congelació o de manteniment de congelats permeten l'emmagatzematge de producte congelat de qualsevol tipus, carnisseria, peixateria, fleca, gelats, etc. permetent tenir acopi de material segons les necessitats del mercat en cada moment. 

Cambres d'Atmosfera controlada

Les cambres d'Atmosfera Controlada permeten una prolongació del període de conservació dels aliments al regular la temperatura, humitat i circulació d'aire. 

L'Atmosfera Controlada ajuda a la reducció d'alteracions i podridura, realitzen un efecte fungicida degut a les elevades concentracions de CO2, no deixen residus al producte, minimitzen la utilització de additius i conservants i s'evita la barreja d'olors.

Túnels de refredament

Els túnels de refredament permeten un estalvi energètic important al refredar i/o congelar els aliments en menor temps. Permet una congelació homogènia dels aliments i al descongelar-los treuen menys aigua fet que fa que el producte sigui d'una qualitat superior.

Cambres modulars  

Les cambres modulars ofereixen solucions pràctiques i professionals ajustades a les necessitats d'emmagatzematge i conservació en els sectors d'hostaleria i industrial. 

Gamma completa de cambres frigorífiques pre-fabricades i desmuntables, construïdes amb panells isotèrmics totalment modulars tipus sandvitx. 

Permet el muntatge de recintes frigorífics simples o complexos amb la unió dels seus components realitzat sempre per ganxos de mecanisme excèntrics. 

El concepte modular admet la utilització de pocs tipus de panells diferents per la construcció de recintes de grans dimensions.